Advocatenkantoor Amsterdam Noord – De beste rechtshulp

Op deze pagina kunt u snel en gemakkelijk contact op nemen met een van de beste advocaten in de regio Amsterdam Noord. De advocaten hebben jarenlange ervaring in het adviseren en procederen voor (internationale) bedrijven en particulieren.

We luisteren goed naar u: wat is er aan de hand? Waarmee kunnen wij u helpen? Daarna gaan we direct over tot actie en geven u alle benodigde uitleg en advies. In een persoonlijk gesprek leggen wij u graag uit wat in uw situatie de mogelijkheden, risico’s en financiële consequenties zijn. Daarna beslist u samen met ons welke stappen we voor u gaan zetten. U wordt vakkundig en efficiënt bijgestaan.

Advocaat Amsterdam

 

Bent u zelf advocaat?

E-mail ons op: Rent.this.page.now@gmail.com om deze pagina te huren.

Advocatenkantoor Amsterdam

 

Civiel recht

Het civiel recht beschrijft de regels voor de onderlinge verhoudingen tussen (rechts)personen. Het gaat dus om geschillen tussen burgers onderling. Het is een veelomvattend rechtsgebied, dat in de praktijk in diverse subgebieden is onverdeeld, zoals arbeidsrecht, familierecht en huurrecht.

 

Arbeidsrecht

Reageer op de juiste wijze op de brief van de werkgever. Wij kennen de regels en de wet,  om precies het juiste te kunnen zeggen. Als u een vraag hebt over arbeidsrecht, of u voelt zich onbehoorlijk behandeld door uw werkgever, u wordt met ontslag bedreigd, of wat het ook is, aarzel dan niet om ons te bellen. Telefonisch kunnen we al heel wat uitleggen en een afspraak is zo gemaakt.

 

Verzekeringsrecht

Een advocaat verzekeringsrecht kan worden ingeschakeld als er een conflict dreigt te ontstaan tussen een verzekeraar en verzekeringsnemer. Na totstandkoming van een verzekeringsovereenkomst kan een verzekeraar het standpunt innemen bij het aangaan van de verzekering niet van alle relevante feiten en omstandigheden op de hoogte te zijn geweest. De verzekeraar kan dan dekking weigeren. Niet elke weigering van een verzekeraar is terecht. Een advocaat verzekeringsrecht kan dan uitkomst bieden en erger voorkomen.

 

Ondernemingsrecht

Ondernemingsrecht is een onderdeel van het privaatrecht, dat zich bezighoudt met rechtspersonen en dan toegespitst op bedrijven met winstoogmerk, dus ondernemingen. De stichting valt daar veelal buiten.

Het ondernemingsrecht wordt vaak nog onderverdeeld in rechtspersonenrecht en vennootschapsrecht. Het vennootschapsrecht gaat dan alleen over de besloten vennootschap en de naamloze vennootschap. Het rechtspersonenrecht is veel ruimer en gaat over alle rechtspersonen, waaronder dus ook de besloten vennootschap en de naamloze vennootschap. Een advocaat ondernemingsrecht wordt vaak als apart gezien van een advocaat handelsrecht.  (bron Wikipedia.)

 

Erfrecht

Het verdriet bij het overlijden van een dierbare is niet met woorden te beschrijven. Als geen ander begrijpen wij dat problemen of geschillen bij de afwikkeling en de verdeling van een nalatenschap het verdriet alleen maar vergroten. Bijstand van een gespecialiseerde advocaat kan helpen om escalatie te voorkomen en conflicten op te lossen. Een erfenis is een complexe zaak en daarom is het belangrijk dat u de zaken helder en op orde krijgt.

Als u een advocaat erfrecht van advocatenkantoor Amsterdam inschakelt kunt u rekenen op:

  • snelle en grondige analyse
  • professionele begeleiding
  • belangenbehartiging
  • adequaat optreden
  • duidelijkheid over de kosten
  • kennis van zaken

 

Gratis juridisch advies

Met een juridisch probleem kunt u terecht bij Advocatenkantoor Amsterdam. Bel onze advocaten geheel vrijblijvend voor gratis juridisch advies.

  • Uw vraag wordt beantwoord door een deskundig en ervaren advocaat
  • Vertrouwelijkheid is verzekerd. Al uw gegevens worden na beantwoording vernietigt
  • Indien u behoefte hebt aan diepgaand overleg of bijstand kunt u ook een afspraak maken
  • Op verstrekking van informatie zijn de regels van geheimhoudingsplicht en verschoningsrecht van toepassing.