Advocatenkantoor Amsterdam West – De beste rechtshulp

Heeft u hulp nodig met een rechtzaak of bent u op zoek naar rechtshulp om een andere reden? Advocaat Amsterdam helpt u graag verder.

Hier kunt u gemakkelijk en snel in contact komen met de beste advocaten in Amsterdam west. De advocaten hebben jarenlange ervaring in het adviseren en procederen voor (internationale) bedrijven en particulieren. 

De juristen en advocaten aangesloten bij Advocatenkantoor Amsterdam verlenen al vele jaren – sommige al meer dan 25 jaar – rechtshulp

 

Bent u zelf advocaat?

E-mail ons op: Rent.this.page.now@gmail.com om deze pagina te huren.

Pro Deo rechtshulp

Met de term pro Deo wordt een dienst bedoeld die gratis is.

In de advocatuur wordt de term gebruikt voor advocaten die cliënten bijstaan van wie de kosten voor rechtshulp gedeeltelijk worden gefinancierd door de overheid. Feitelijk hebben we het dan over gefinancierde rechtshulp, tegenwoordig gesubsidieerde rechtshulp geheten.

Onze advocaten gaan altijd na of u recht heeft gesubsidieerde rechtsbijstand en vraagt indien dit het geval is de subsidie voor u aan. De overheid betaalt dan voor een groot deel de advocaatkosten. U moet altijd wel een eigen bijdrage betalen. Hoe hoog deze bijdrage is hangt af van uw inkomen.

Pro Deo Advocaat

No Cure – No Pay advocatencollectief

Zoals de naam al doet vermoeden hoeft u alleen de kosten van de advocaat te betalen als u een rechtszaak heeft gewonnen. hiermee wordt bedoeld dat een dienstverlener slechts wordt betaald als hij de dienst tot een goed einde heeft gebracht.

In feite is er bij no cure no pay sprake van een resultaatverplichting, dit in tegenstelling tot een inspanningsverplichting.

Fixed Fee

Een andere betalingsafspraak is de fixed fee. Als een advocaat voor een fixed fee werkt, werkt de advocaat voor een vaste prijs. U en de advocaat spreken van te voren een vast bedrag af voor de behandeling van jouw zaak. Op die manier weet je van te voren precies waar je aan toe bent.