Advocatenkantoor Amsterdam Zuid/Oost – De beste rechtshulp

Bij Advocaat Amsterdam Zuid/Oost streven wij ernaar om de beste rechtshulp bij u in de buurt te vinden. Als u opzoek bent naar een advocaat in Amsterdam zuid of oost bent u dus bij Advocatenkantoor Amsterdam aan het juiste adres.

Onze experts kunnen u hulp bieden bij al uw gerechtelijke vragen. De advocaten hebben jarenlange ervaring in het adviseren en procederen voor (internationale) bedrijven en particulieren. De advocaten die u hier vindt worden door ons persoonlijk zorgvuldig samengesteld zodat u altijd de beste juridische hulp ontvangt die er te bieden is.

 

Bent u zelf advocaat?

E-mail ons op: Rent.this.page.now@gmail.com om deze pagina te huren.

Huurrecht advocaat

Als u met een huurgeschil geconfronteerd wordt, of indien u advies wilt bij bijvoorbeeld het opstellen van een huurcontract, dan bent u bij Advocatenkantoor Amsterdam aan het juiste adres. Ga voor het beste resultaat en schakel onze specialisten in.

Wij hebben veel ervaring (sommige meer dan 25 jaar). Hierdoor kunnen wij u rechtshulp van de hoogste kwaliteit aanbieden en uw zaak snel en op een professionele manier tot een goed einde brengen.

 

Contractenrecht rechtshulp

Juridisch advies bij het opstellen van commerciële contracten

Iedere ondernemer of particulier heeft dagelijks te maken met het verbintenissenrecht, bijvoorbeeld bij het sluiten van een koopovereenkomst. Maar naarmate het contractuele belang groter wordt en het voorwerp van de overeenkomst complexer, stijgt de kans op onenigheden evenredig. Geschillen over de uitleg van een contract, de vraag of al dan niet correct is nagekomen en de (rechts)gevolgen van gebrekkige nakoming zijn aan de orde van de dag.

De advocaten van Advocatenkantoor Amsterdam zijn ervaren klantgericht. In een persoonlijk gesprek leggen wij u graag uit wat in uw situatie de mogelijkheden, risico’s en financiële consequenties zijn. Daarna beslist u samen met ons welke stappen we voor u gaan zetten.

 

Auteursrecht

Het auteursrecht bestaat van rechtswege, zonder formaliteiten, door het enkele scheppen van het werk en vanaf het moment dat het werk gemaakt is.

 

Inbreuk op auteursrecht

Indien er inbreuk wordt gemaakt op het auteursrecht van de maker door zijn werken zonder zijn toestemming openbaar te maken of te verveelvoudigen, kan hij daartegen optreden.

Een advocaat van Advocatenkantoor Amsterdam Zuid/Oost kan u hierbij van dienst zijn.

 

Familierecht

Het personen- en familierecht is het onderdeel van het burgerlijk recht dat zich bezighoudt met afstamming, geboorte, huwelijk en echtscheiding en andere zaken in verband met de hoedanigheid, familiebetrekkingen en bevoegdheden van personen.

Onderdelen van het familierecht zijn onder meer:

 • echtscheiding (ouderschapsplan, scheiding van tafel en bed en ontbinding van het huwelijk na scheiding van tafel en bed), voorlopige voorzieningen die gelden tijdens de scheidingsprocedure over het gebruik van de woning, de toevertrouwing van de kinderen, omgangsregeling en alimentatie;
 • boedelverdelingen tussen erfgenamen en tussen partners na echtscheiding of na beëindiging van een samenwoning;
 • alimentaties en bijstandsverhaalzaken;
 • gedragsvoorzieningen (en omgangsregelingen);
 • ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen;
 • erkenning en ontkenning vaderschap;
 • adoptie;
 • leerplichtzaken;
 • naamswijziging;
 • wijziging huwelijkse voorwaarden en andere speciale verzoeken;
 • ontheffing en ontzetting van het ouderlijk gezag;
 • zaken in het kader van de Wet bijzondere opnemingen in psychiatrische ziekenhuizen (BOPZ);

Advocaat Nijkerk